THEO VAN IPEREN

MANAGING PARTNER

Al vele jaren help ik organisaties hun performance te verbeteren of hun samenwer-kingstrajecten vorm te geven. Structuur, ambitie, de menselijke maat en resultaat-gerichtheid zijn daarbij vaste waarden. Wanneer u met taaie organisatie vragen worstelt of een samenwerkings vraagstuk concreet wilt maken, nodig ik u uit contact met ons op te nemen. Een vrijblijvend intakegesprek kan soms al veel verhelderen.

JUDITH SMIT

ASSOCIATE PARTNER

Wilt u nieuwe ontwikkelingen binnen uw organisatie vormgeven met energie en betrokkenheid van medewerkers? Ik kom graag met u in actie! Bij mijn veranderaanpak focus ik op zowel de organisatie als de mens waardoor daadwerkelijk resultaat wordt behaald. Ik ontrafel complexe vraagstukken, zoek de verbinding, heb oog voor verschillende belangen en creëer ruimte voor groei. Neem contact met ons op voor een open gesprek.

FREEK LAPRÉ

FELLOW

 

Al meer dan 25 jaar werk ik als extern adviseur in de gezondheidszorg en aanverwante sectoren. Met opdrachten gericht op strategie-ontwikkeling, samenwerking en fusiebegeleiding, klantgerichtheid en servicekwaliteit en business development. Als fellow ben ik beschikbaar als back-up en om te participeren in adviesopdrachten van Giotto. Naast mijn adviespraktijk ben ik onder meer als Senior Lecturer verbonden aan TIAS School for Business and Society, Universiteit van Tilburg.

MARC SCHONAGEN

AFFILIATE

 

Marc Schonagen is een organisatie-adviseur met meer dan 25 jaar internationale leiderschapservaring in Human Resources bij diverse grote ondernemingen. Voordat hij in 2017 adviseur werd, stuurde hij verschil-lende internationaal HR-teams aan, heeft hij met succes culturele en organisatorische transformatie-projecten geleid en management geholpen hun resultaten te verbeteren. Naast zijn adviespraktijk volgt Marc momenteel de Executive Master for Consulting and Coaching for Change bij INSEAD, Fontainebleau.